O nama

S&D KORKA

Porodična tradicija u proizvodnji kora, testenina i kolača datira od davne 1950. godine. Od prvog trenutka najviše smo polagali na kvalitetu, a to cinimo i dan danas. Danas smo jedna savremena firma, spojili smo savremeno sa tradicionalnim, koristimo najmodernije mašine dok se finalni radovi obavljaju ručno. Takođe, proizvodi su nastali po receptima naših baka, sa minimalnim izmenama radi prilagođavanju savremenim potrebama.

Ostali smo dosledni svojoj jednostavnosti, kvalitetu i jedinstvenom konceptu poslovanja. Približili smo Vam se svojim upornim radom i izuzetnom uslugom. Vi ste to cenili, i ostali uz nas. Naš zaštitni znak su kore za pitu i gibanicu, kao i princes krofne i tulumbe pored mnoštva drugih proizvoda.

Pored proizvodnog pogona u kome smo uradili implementaciju HCCP-a, u našem vlasništvu nalazi se i lokal na Zelenoj pijaci u Pančevu gde možete naći sve proizvode iz našeg asortimana kao i mnoge vrste sitnih kolača i torti takođe iz našeg asoritmana po domaćoj recepturi, kao i veliki izbor ukrasa za tortu. Sarađujemo sa mnoštvom trgovinskih radnji širom Srbije i otvoreni smo za ostvarivanje novih saradnji.

 

Referentna lista kupaca

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.